null
nullnull

Kontakt

011 409 1280

011 409 1281

064 222 7041

064 222 7041

4stravelbg@gmail.com

Vojvode Stepe Stepanovića 44/2, 11130 Kaluđerica

Prag

Češka - Prag

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Češka
Prag

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

6
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
P R A G 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 
AUTOBUSOM – 6 DANA 3 NOĆENJA 

O JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
POLAZAKAparthotel EDEN 3*
PRVI MAJ !!! 01. Maj
PROMO 179 €
199€
Broj soba po PROMO ceni je ograničen!!!

ARANŽMAN OBUHVATA Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u hotelu u Pragu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča- pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu koja iznosi 2 € dnevno po osobi, plaća se na recepcijihotela, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera ) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.  

POPUSTI I DOPLATE: Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit. Doplata iznosi 70 € za hotel Eden.. Dete od 0 - 11,99 godina u sobi sa dve punoplatežne  osobe ostvaruje popust od 10 € u hotelu Eden. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

CENA FAKULTATIVE: Čari Praga noću – 10 €; Vožnja brodom 20 € odrasli /15 € deca do 11,99 god ; Karlove Vari - 30 € odrasli /25 € do 11,99 god; Drezden  - 35 € odrasli /30 € deca (ova fakultativa će zavisiti od uslova ulaska u Nemačku koji u tom momentu budu na snazi ), Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne  agencije ino-partnera i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a  u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).