Hawaii Caesar Dreams Aqua Park Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 15km od centra, 10km od El Goune i oko 20km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 7.000m2. U ponudi ima 150 smeštajnih jedinica raspoređenih u petospratnoj glavnoj zgradi i bungalovima. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Za decu tu su bazen i dečiji klub (5-12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju lepo uređenu peskovitu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima 150 smeštajnih jedinica od kojih su 34 bungalovi. Sve sobe imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 32m2. Porodične sobe su veličine oko 42m2.  Bungalovi su veličine oko 35m2. 

Plaća se: telefon, room service. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, kolaći, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je pored glavnog restorana na raspolaganju i italijanski a la carte restoran (plaća se) kao i nekoliko barova – Pool Bar, Lobby Bar, Terace Bar, Beach Bar i Snak Bar. 

Plaća se: a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, limuzina, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena sa delom za decu, akva park, teretanu, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, dnevna i večernja animacija.

Plaća se: akva centar, centar za ronjenje i sportovi na vodi.

Spa & wellness
Sauna, džakuzi, parno kupatilo, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama